Helppo tapa tehdä hyvää

Lahjoitus.fi-palvelu on organisaatioiden käyttöön suunniteltu vaivaton tapa muistaa henkilöstöä ja sidosryhmiä, ja kantaa samalla yhteiskuntavastuuta. Hyväntekeväisyyskohteille lahjoitus.fi on uusi kanava tavoittaa hyvää tekevät organisaatiot. Lahjoitus.fistä hyötyvät kaikki osapuolet.

Lahjoitus.fin toiminta-ajatus

Lahjoitus.fi tarjoaa yrityksille uudenlaisen tavan tehdä hyväntekeväisyyttä, tuoden samalla uuden ajattelun yritysten henkilökunta- ja liikelahjoihin. Kun yritys perinteisen tavaralahjan sijaan antaa työntekijöilleen tai yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuden lahjoittaa lahjoitus.fin kautta, välittää se lahjan saajalle eettisen, persoonallisen ja myös ekologisen viestin.

Käytännössä yritys ostaa päättämällään summalla hyväntekeväisyyttä ja antaa henkilökunnalleen tai yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuden valita, mihin hyväntekeväisyyskohteeseen lahja kohdentuu. Henkilökohtainen mahdollisuus vaikuttaa lahjoituskohteen valintaan tekee lahjoittamisesta omaa sydäntä lähempänä olevan asian ja näin koko yrityksen yhteisen tavoitteen.

Kuka voi rekisteröityä lahjoituksen kohteeksi?

Smartum Oy edellyttää lahjoituksia saavilta yhdistyksiltä hyvämaineisuutta ja jo vakiintunutta toimintaa. Lisäksi yhdistyksillä tule olla voimassa oleva poliisiviranomaisen myöntämä rahankeräyslupa. Rekisteröityminen lahjoitus.fin hyväntekeväisyyskohteeksi käy kätevästi alla olevasta linkistä.

Laitetaan hyvä kiertämään.

Huomioikaa, että voidakseen vastaanottaa lahjoituksia lahjoitus.fi:n kautta, järjestön rahankeräyslupaan tulee tehdä muutoshakemus Poliisihallitukselle rahankeräysluvan käytännön toimeenpanijan osalta.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@smartum.fi saadaksenne lisätietoa.